PADAJU TEŠKE RIJEČI

Big Brother: George otrovnu strelicu uputio Slavici, stanari otpada Emu plaše žoharima

Bivši Big Brother stanar George Lesteru je poručio da se razočarao njime, ali da nema veze, jer ionako nije odlučio je li on muško ili žensko
Beograd, 100411.Big Brother.Ove je nedjelje emitirana cetvrta emisija uzivo, u kojoj je jedan stanar izbacen iz Big Brother kuce.Na slici: George Rkman - Dzordz, izbaceni stanar.Foto: CROPIX
 CROPIX

Big Brother stanari nakon burnog vikenda, i izbacivanja Georgea iz kuće, sinoć su započeli s izvršavanjem tjednog zadatka. Lester i Marijana započeli su s vrtenjem pedala bicikla.

U to vrijeme Ema je posjetila ukućane i jadala se na teške uvjete na smetlištu. "Hladno nam je dolje, i nelagodno. OK je, preživljavam, jedino što se ubijam na tušu, stavim ogrtač da me nitko ne gleda", požalila se ukućanima stanarka otpada. Ispričala je kako je ostali stanari otpada straše žoharima, a društvo im prave mačke koje se tjeraju.

Nakon što je izbačen iz kuće, George je ostalim stanarima ostavio videosnimku. U njoj je Lesteru poručio da se razočarao njime, ali da nema veze, jer ionako nije odlučio je li on muško ili žensko. Za Horvata je rekao da je ekstra lik, a Emi je poručio da, iako mu je ispočetka bila dosadna, s vremenom ju je zavolio. Draženu je poručio da se zna kakav je on čovjek, s obzirom da mu je dao dva glasa jer je ovaj pokazivao stražnjicu. Najviše se razočarao u Slavici, za koju su mu u vanjskom svijetu rekli da ga je najviše tračala, stoga je njoj uputio otrovnu strelicu. Slavica mora kuhati ručak za ukućane kuće i otpada, te nakon toga još i čistiti. Uz to, George je od nje zatražio da jednom do dva puta mora poljubiti Radašina.

"Meni to nije ništa strašno, bilo bi mi gore da mi je rekao da ne ulazim u kuhinju", prokomentirala je Slavica Georgeovu poruku. Tvrdi da joj je George napravio uslugu jer sad može biti i sa stanarima kuće i otpada.

Stanari su postali zabrinuti oko ispunjenja zadatka, zbrajaju kilometre i računaju, ali sve ih od boli stražnjica i noge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:20