'BIOKOVO JE U SLAVONIJI?'

Big Brother: Marijana i Nikola prespavali osnovnu školu, muče ih matematika i zemljopis

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.04.2011. u 18:18

YouTube

Šibenčanka nikako nije mogla dokučiti koliko je 2300 manje 900

Nemeš je uspio ispuniti tajni zadatak , nagovorio je uz Nirmala troje stanara da mu prepuste vrijeme koje smiju provesti u kući, a to znači kako će uz svoju Marijanu uspjeti provesti cijelu noć, cijeli tulum prepun alkohola i dobrog raspoloženja.

Ali nije samo Nemeš imao tajni zadatak već i Horvat, koji je morao lagati, tračati i uvjeriti najmanje dvoje ukućana u laži. Soraju nije uspio prevariti, ali jest Duška. Rekao mu je da je njegova žena Radojka prodala sve krave koje su imali, što je Duška iznimno uzrujalo, ali se u ispovjedaonici smirio i rekao kako je to sigurno napravila jer je imala dobar razlog. Uspio je 'prodati' priču i Emi, o Slavičinim grudima 'koje su prepune silikona'.

Ostali u kući na Košutnjaku zabavljaju se novim tjednim zadatkom , u kojem moraju glumiti kako su na Plitvicama, što zahtjeva mnogo vožnje sobnim biciklima. Marijana je pritom dokazala da joj matematika stvarno ne ide i da nije bez razloga bila šest godina u srednjoj školi. Nikako nije mogla dokučiti koliko je 2300 manje 900. A na pitanje je li Omiš blizu njezina Šibenika, odgovorila je kako sada živi u Beogradu, što može značiti puno toga. Ali nije se samo ona osramotila, Nikola iz Zaprešića pitao je je li Biokovo u Slavoniji.

Izdvajamo