TEŠKI TRENUCI

BRITNEY POTPUNO SLOMLJENA Ubili su joj vrlo dragu osobu koja ju je izvukla iz životnog ponora

 Getty Images

Bivšeg dečka svjetske pop megazvijezde Britney Spears ubili su talibani u Afganistanu, objavljeno je tijekom vikenda. John Sundahl (44), po zanimanju vojni pilot, letio je u okolici Kabula kada su talibani njegov helikopter pogodili projektilom. Poginuo je na mjestu.

Kako piše Daily Mail, izvori bliski Britney tvrde da je 33-godišnja pjevačica bila slomljena kada je čula za pogobiju čovjeka kojemu dijelom može biti zahvalna za izlaz iz pakla droge i alkohola. Sundahla je, naime, upoznala 2007. godine u Los Angelesu na jednom od sastanaka grupe za odvikavanje od alkohola.

Kratko su bili zajedno, a oboje su u brojnim intervjuima u to doba govorili kako joj je upravo on pomogao da preživi najmračnije i najskandaloznije trenutke svog života, koje je javnost pratila iz minute u minutu.

'Rekao sam joj: Iskočiš li iz tračnica, nisam siguran da ćeš preživjeti. Ne želiš li se otrijezniti zbog sebe, učini to zbog svoje djece', izjavio je Sundahl svojedobno za National Enquirer.

'Ona istinski želi prekinuti s tim što radi, život je usmjerila u potpuno novom pravcu. Više nije pijana svake večeri', dodao je.

Premda im je romansa završila nakon samo nekoliko mjeseci, nakon toga su ostali u prijateljskim odnosima. Lani se John preselio u Afganistan gdje je helikopterom iz zone konflikta prevozio razne uglednike. Daily Mirror je svojedobno izvijestio da su se John i Britney ponovno počeli viđati tijekom prošle godine, no ta vijest nije bila potvrđena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:43