ZAVRŠIO U BOLNICI

Domaća glazbena scena u šoku: Suprug Sanje Doležal doživio moždani udar!

    AUTOR:
    • Klara Rožman

  • OBJAVLJENO:
  • 02.05.2012. u 21:49

Damir Krajač / CROPIX

Nenad Šarić Brada, član 'Novih fosila' i suprug pjevačice Sanje Doležal, nakon moždanog udara koji je doživio u utorak kasno navečer, nalazi se na bolničkoj njezi u karlovačkoj bolnici. Loša vijest potresla je cijelu domaću glazbenu scenu, a mnogi Bradini prijatelji sa strahom iščekuju nove vijesti. Uz suprugu Sanju, sina Luku i kćer Leu, naravno, najviše strepe članovi 'Novih fosila', čiji je Brada dugogodišnji član.

- Ovo nas je sve zateklo, nadamo se da će sve dobro proći. Svi smo uz Bradu, i naravno, uz Sanju i njihovu djecu - kratko kaže Vladimir Kočiš-Zec. Rajko Dujmić, kojega je sve ovo što se zbiva posljednja dva dana izuzetno potreslo, nije želio komentirati prijateljevo zdravlje, dok se Marinko Colnago nada da je riječ o lakšem 'inzultu', te da će se Brada brzo oporaviti i vratiti se kući.

Glazbenici i prijatelji popularnog bubnjara svi odreda ističu da su u prvi trenutak pomislili kako se radi o neukusnoj šali. Jer, uvijek nasmijani Brada prakticira zdrav stil života: ne pije, ne puši, bavi se sportom, mnogo vremena provodi na svježem zraku, sa suprugom i članovima obitelji redovno odlazi u njihovu vikendicu na Mrežnici, a Zagrepčani ga često mogu vidjeti kako se na ulicama vozi na svom biciklu.

- Čim izađe iz bolnice i kad se u potpunosti oporavi, odlazimo na Mrežnicu i slavimo njegov drugi rođendan. Brada je zapravo rođen 10. listopada 1947. godine, ali mi nećemo čekati jesen, nego ćemo Bradi nazdraviti mnogo, mnogo ranije - nadaju se muzičarevi prijatelji.

Izdvajamo