NEMA SREĆE

FOTO Lindsay Lohan autom se zaletila u kamion, hitno je prevezena u bolnicu

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 09.06.2012. u 08:56

LOS ANGELES - Glumica Lindsay Lohan završila je u petak u bolnici nakon automobilske nesreće u kojoj se svojim Porscheom zabila u kamion na autocesti u Južnoj Kaliforniji, objavio je internet portal TMZ koji donosi vijesti o slavnima.

Policija je potvrdila da je Lohan bila uključena u incident no nije dala nikakve detalje o njezinu stanju. Prema navodima TMZ-a, Lohan nije ozbiljno ozlijeđena i odvedena je u bolnicu iz predostrožnosti.

Po navodima TMZ-a, koji se poziva na neimenovane izvore, Lohan je vozila svoj crni Porsche prometnicom uz pacifičku obalu zapadno od Los Angelesea te se sudarila s kamionom.

Glumičin glasnogovornik nije bio dostupan za komentar.

Lohan (26) doživljava ovih dana svojevrsni povratak nakon niza pravnih i osobnih nevolja u koje je upala od 2007. godine, uključujući i boravak u zatvoru, na rehabilitaciji i pojavljivanje pred sudom. Njoj je u ožujku istekla petogodišnja uvjetna kazna koju je dobila 2007. zbog vožnje u pijanom stanju i posjedovanja kokaina.

Glumica trenutno igra legendarnu Elizabeth Taylor u tv filmu "Liz & Dick", koji se temelji na ljubavnoj priči Liz Taylor i glumca Richarda Burtona.

Izdvajamo