SVIJET MODE

Korina Longin: Prvi put dovodi muža u Zadar

Informacije o Korini dolaze na kapaljku, pa se pričalo i da se uništila estetskim zahvatima

Suprug Korine Longin, poznate hrvatske manekenke s njujorškom adresom, američki reper Fredro Starr sa svojom grupom ONYX uskoro kreće na mini turneju po Hrvatskoj, tijekom koje će posjetiti Zagreb, Rijeku, Split, Zadar i Varaždin. Iako se za tamnoputog američkog glazbenika udala još 2007. godine, Korinin će suprug ovom prilikom prvi put posjetiti Hrvatsku, kao i njezin rodni Zadar, gdje joj žive roditelji Hrvatka i Đino te brat Aurel Longin.

Dolaze nakon Rusije

Kako je objasnio organizator njegove turneje Marko Lasić Nered, do suradnje je došlo putem poznanstva Korine i njegove supruge Jelene, koje su došle na ideju da, nakon turneje po Rusiji, nastupi i u Hrvatskoj. Nekada najuspješnija hrvatska manekenka, koja se posljednjih godina povukla iz javnog života, i sama je sretna zbog dolaska njezina supruga u Hrvatsku, a putem svog profila na društvenoj stranici Facebook pozvala je sve prijatelje da mu dođu dati podršku na koncertima u njezinoj domovini. Petodnevna turneja američkih hiphopera Fredra Starra i Stickyja Fingaza, koji pod zajedničkim imenom ONYX djeluju gotovo dva desetljeća, počinje već 4. prosinca u riječkoj Stereo Dvorani, a već idućeg dana nastupa u varaždinskom Morgan’s Baru. Zagrebački obožavatelji “tvrdog” hip hopa u njihovu će nastupu moći uživati 9. prosinca u klubu Piranha, u Zadru će nastupiti 11. prosinca u Bar Shineu, a turneju zatvaraju koncertom u Splitu u Klubu kocka već iduće večeri.

Upoznali se 2004. godine

Korina bi se svojem suprugu, prema sadašnjim najavama, trebala pridružiti na koncertu u Zadru, no zbog poslovnih obveza, o kojima se ne zna točno koje su, neće ga moći pratiti tijekom svih nastupa. Nered je svjestan da će zbog napornog rasporeda turneja ONYX-a biti prilično zahtjevna, no vjeruje da će suradnju sa svojim idolima iz tinejdžerskih dana obaviti vrlo uspješno. Osim turneje, ONYX će u Hrvatskoj, naime, snimiti zajedničku pjesmu s Neredom i Stokom, koji rade na svom povratničkom albumu, čiji se izlazak očekuje u travnju iduće godine.

- Nakon koncerata u Rijeci i Varaždinu, tri dana ćemo Stoka i ja s njima raditi u studiju na jednoj pjesmi, a potom će odraditi i preostala tri nastupa - objasnio je Nered, dodajući da će poznati reperi nakon dolaska u Zagreb biti smješteni u hotelu Antunović.

- ONYX su trenutačno na turneji po Rusiji i čujemo se gotovo svaki dan, ali jedva čekam da ih upoznam i uživo. Do suradnje je u principu došlo preko naših žena. Moja supruga Jelena i Korina su dobre prijateljice i kada su mi predložile da im radim turneju po Hrvatskoj, prihvatio sam. Osim u Rusiji i Hrvatskoj, ovog će puta nastupiti i u Budimpešti i Estoniji - objašnjava Nered te napominje da će ulaznice za koncert u svim gradovima koje će tijekom turneje ovi reperi posjetiti stajati samo 69 kuna.

Korina i Fredro upoznali su se još 2004. godine, nakon čega su počeli zajedno izlaziti, a ubrzo su započeli i zajednički život. Vijest o njezinu vjenčanju u drugoj polovici 2007. godine u hrvatskim je medijima odjeknula prilično brzo, no kako Korina pune tri godine nije dala niti jednu izjavu, moglo se samo nagađati o tome kakvo je njihovo vjenčanje bilo. Nakon što se udala za Fredra, supružnici su se preselili iz njezina luksuznog stana u New Yorku u kuću u elitnoj losangeleskoj četvrti Woodland Hills. Prije godinu dana atraktvina Zadranka pristala je dati intervju, u kojem je priznala kako se sve dogodilo spontano i kako je vjenčanjem prilično iznenadila bližnje, no najavila je i da planira napraviti pravi raskošni obred, kakav sanja svaka djevojka.

Informacije na kapaljku

Započevši s inozemnim manekenskim angažmanima kao 13-godišnjakinja, Korina se na vrhuncu svoje karijere odlučila prestati baviti manekenstvom i najavila kako se okreće glumi. Iako je otada prošlo i više od četiri godine, lijepu brinetu još nismo imali prilike vidjeti na velikom platnu u nekoj većoj ulozi. Iz svojih najuspješnijih profesionalnih dana Korina bilježi zapaženu ulogu u spotu grupe N’Sync te suradnju s najvećim modnim kućama poput Hugo Bossa, Victoria’s Secreta i Yves Saint Laureanta. Budući da je nakon povlačenja iz manekenstva informacije davala “na kapaljku”, o Korini su se pojavili brojni navodi, poput onih da se prekomjernim tulumarenjem i brojnim plastičnim operacijama uništila, no bivša je manekenka sve demantirala i najavila mogućnost povratka na modne piste, koji mnogi dizajneri rado iščekuju.





Tajna veze s Lennyjem Kravitzom

Prije nego što se bivša Fordova manekenka odlučila skrasiti s Fredrom Starrom mediji su je povezivali s nekoliko muškaraca, a najzvučnije ime među njima je zasigurno poznati glazbenik Lenny Kravitz. Danas 27-godišnja Zadranka bila je navodno u vezi i s belgijskom glazbenim producentom Charlesom Shi-llingsom, ali i s bogatim poduzetnikom Trevorom Freelandom.





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 22:06