VAŽNIJE OD SP-a

Luka Modrić jurio iz Zadra da bude uz suprugu na porođaju

ZAGREB - Za ponajboljeg hrvatskog reprezentativca, 24-godišnjeg Luku Modrića, ipak je sreća u nesreći što se Hrvatska ove godine nije plasirala na Svjetsko Prvenstvo u Južnoafričkoj Republici, jer je mogao biti uz svoju novopečenu suprugu Vanju tijekom poroda njihovog prvog dijeteta.

Vijest da mu je sin na putu Luku je dočekala u Zadru gdje je u petak bio u posjetu zadarskim osmoškolcima, nakon čega se odmah uputio u Zagreb te je tijekom cijelog poroda bio uz suprugu, držao je za ruku i šaptao riječi ohrabrenja.

Naime, iako je Vanja trebala roditi tek krajem mjeseca, zbog prijevremenog puknuća vodenjaka 29-godišnjakinja je u subotu ujutro u 8:07 u zagrebačkoj poliklinici Podobnik rodila carskim rezom zdravog dječaka dugog 52 centimetra i teškog 3240 grama.

Pošto je porod trajao samo dvadesetak minuta, Vanji su dali lokalnu anasteziju te je bila svjesna tokom cijele operacije i mogla je razgovarati sa suprugom. Unatoč tome što su u trenutku rođenja svog prvog djeteta mogli bodriti jedno drugo, mladi par se još nije odlučio koje će ime nadjenuti novorođenom dječačiću.

Nogometaš engleskog Tottenhama i njegova djevojka Vanja Bosnić vjenčali su prije manje od mjesec dana, 12. svibnja, u matičnom uredu u Zagrebu te su, umjesto raskošnog slavlja, imali samo skromnu proslavu u jednom zagrebačkom restoranu.

Vanja i Luka vezu su započeli prije nešto više od četiri godine, kada je nogometaš kao 19-godišnjak došao igrati za zagrebački Dinamo, a Vanja radila kao zaposlenica Mamićeve sportske agencije.

Njihova veza nikad nije bila previše eksponirana, a Vanja je jednom prilikom izjavila kako je za njih vjenčanje samo formalnost te se dobro slažu i bez braka. Pet godina mlađi Modrić tada je objasnio da ne bježi od braka, već ima prebukiran raspored.

Premda već dvije godine žive u Londonu, gdje su se preselili nakon Modrićevog transfera u londonski klub Tottenham Hotspur, odlučili su da žele da im se sin rodi u domovini.

Vanja ne mora brinuti hoće li ona i novorođenče biti zbrinuti, jer je spomenuti transfer ujedno ušao u anale kao najskuplji u povijesti hrvatskog nogometa, po kojem je Dinamo dobio 21 milijun eura, a Luka u Tottenhamu dobiva plaću od dva milijuna eura godišnje. Više nego dovoljno...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:47