JOŠ I DANAS TEKU SUZE

Mišo: Je..m mater milijarderima, neka izvade koji milijun i pomognu klubovima! Ja neću pjevati za Franju Tahija

    AUTOR:
    • Ana Dragičević

  • OBJAVLJENO:
  • 11.02.2011. u 12:41

Ivo Ravlic / CROPIX

Mene je Franjo Tahi pozvao da mu pivam na rivi u Splitu. Zvali me dva dana prije nastupa. Rekao sam: „Ne dolazi u obzir, Mišu Kovača se zove barem dva miseca prije. Ja večeras, čoviče, pivan Hajduku u Makarskoj. Znate li ko je Franjo Tahi? Kerum!

- Mene je Franjo Tahi pozvao da mu pivam na rivi u Splitu. Zvali me dva dana prije nastupa. Rekao sam: „Ne dolazi u obzir, Mišu Kovača se zove barem dva miseca prije . Ja večeras, čoviče, pivan Hajduku u Makarskoj. Znate li ko je Franjo Tahi? Kerum! Ja sam ga doveo na vlast, a on sada zaposlio svu svoju familiju i posto Franjo Tahi!

Jedna je od priča Miše Kovača u klubu Torcide Makarska na sportskom centru. Mladi torcidaši raširenih očiju su pratili povijest Hajduka iz usta legendarnog pjevača.

- Vi mladi i ne znate zašto je Zebec otiša iz Hajduka. Sidili smo on i ja za šankom u Lava prid utakmicu. Kad oko jedan sat poponoći izađe na recepciju osam hajdukovih igrača svi u biloj pjeni iz vatrogasnih aparata. Kaže mi Zebec: Mišo, ja idem sutra iz Hajduka! Pa jesu ovo igrači sutra za utakmicu? I nije bilo toga ko bi ga zaustavio - ispričao je Mišo .

Nastavio je o legendarnom treneru Tomislavu Iviću, najboljem treneru otkad je Hajduka.

- Hrvatska se u bivšoj Jugi branila u Splitu. Ondašnji Splitski festival na koji su dolazili pivači iz cile bivše države i di su mogli pobijediti Vive Vukov i ja, i Hajduk, prezentirali su Hrvatsku - rekao je.

Kaže da će se zbog siromaštva ove godine raspast prva nogometna liga.

- Klubovi nemaju ni za autobus platit. Stalno čitamo o našim miljarderima. Pa jeb…im mater, daj neka jedan put izvade po mijuna i pomognu klubovima - kaže Mišo.

Tagovi

Izdvajamo