PROKLETSTVO LJEPOTICA

Slikale se za Playboy i postale slavne pa ih ubili ljubavnici

Posljednja u nizu jest Paula Sladewski, koja je pronađena u kontejneru za smeće u Miamiju

Paula Sladewski, djevojka koju je prije tjedan dana ubio bivši dečko, 34-godišnji Kevin Klym, te kasnije spalio i bacio u kontejner za smeće u Miamiju na Floridi, pridružila se popisu od više od dvadeset ljepotica koje nakon poziranja u poznatom časopisu Playboy nisu dočekale 50. rođendan.

Iako se o uzroku smrti 26-godišnje Paule još uvijek nagađa jer je njeno poluizgoreno tijelo bilo tako jako opečeno da su je policajci mogli identificirati samo putem zubi, njezina priča po mnogočemu nalikuje sudbini njezinih prethodnica.

Bila je previše popularna

Najpoznatija žrtva “kletve Playboyevih zečica” vjerojatno je Dorothy Stratten. Nju je upucao posesivni suprug Paul Snider 1980. godine - iste godine kada je pozirala za Playboyevu zečicu godine - koji se nije mogao pomiriti s novostečenom popularnosti 20-godišnjakinje.

Nakon što je ubio suprugu, Snider se na licu mjesta ubio istim pištoljem. Gotovo 30 godina kasnije još je jedna zečica stradala od ruke svoga muža. Unakaženo tijelo 28-godišnje Jasmine Fiore pronađeno je u kolovozu 2009. godine u Buena Parku u Kaliforniji nagurano u kovčeg. Njezin suprug, bivša zvijezda reality showa Ryan Alexander Jenkins, nakon što ju je zadavio, raskomadao joj je tijelo, odsjekao prste i iščupao zube.

Na kraju su je identificirali putem serijskog broja na implantatima za grudi.

Ostala bez glave (doslovno)

Da postoji kletva Playboyevih zečica pokazao je nesretan kraj još nekoliko ljepotica koje su se skinule za poznati časopis i umrle prije svog 50. rođendana. Anna Nicole Smith, 39 godina, i Marilyn Monroe, 36 godina, umrle su od predoziranja tabletama.

Eve Meyer umrla je u dobi od 48 godina u sudaru dvaju zrakoplova 1977. godine na Tenerifima, Jayne Mansfield je prije 35. rođendana ostala bez glave u sudaru s traktorom 1967. godine, a Star Stowe je 1997. godine, dvadeset godina nakon što je krasila Playboyevu duplericu, pronađena zadavljena u dobi od 40 godina. Sve u svemu, više od dvadeset zečica mlađih od 50 godina umrlo je tijekom nekoliko zadnjih desetljeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 13:14