OKRIVENA GLUMAČKA POSTAVA

STIŽE 'SUICIDE SQUAD' Jared Leto postaje Joker, a ulogu bi mogla dobiti i Oprah

 AFP

Nakon što su ranije ove godine iz studija Warner Brosa otkrili kako planiraju snimiti 'Sucide Squad', priču o skupini superzločinaca koje je vlada spojila kako bi radili na tajnim misijama, sad je otkriveno i tko će u filmu glumiti.

Tako će Jared Leto odigrati ulogu Jokera, dok će se u filmu pojaviti i Tom Hardy, Jai Courtney, Will Smith, Cara Delevigne te Margot Robbie.

Dok će Leto biti Joker, Will Smith bit će Deadshot, Cara Delevigne Enchantress, Tom Hardy pokjavit će se kao Rick Flagg, Margot Robbie odigrat će ulogu Harley Quinn, a Jesse Eisenberg je pak još uvijek u pregovorima za ulogu Lexa Luthora.

Prema pisanju američkih medija, ulogu u filmu mogla bi dobiti i najpopularnija TV voditeljica na svijetu, Oprah Winfrey. Točnije, studio još traži kandidata za ulogu Amande Waller, a navodno je Oprah jedna od top kandidatkinja.

Film bi se u kinima trebao pojaviti u ljeto 2016. godine nakon premijere 'Batman v Superman: Dawn of Justice'.

'Radujemo se radu s ovim sjajnim sastavom pod vodstvom izvanrednog redatelja Davida Ayera i tome što ćemo dati potpuno novi smisao tome što znači biti superzločinac i superjunak', izjavio je Greg Silverman, predsjednik kreativnog razvoja i Warner Brosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:42