BITKA ZA KĆER

Tom Cruise: 'Scijentologija nije kriva za naš razvod!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.07.2012. u 20:09

AP / AP2007

Odvjetnik Tom Cruisa napao je Katie Holmes, optužujući nju i njen odvjetnički tim kako se igraju medijima.

Sve dosad Tom Cruise (50) nije progovarao u vezi razvoda, no kada je Kate dala izjavu, njegov je odvjetnik Bert Fields odmah istupio u javnost sa informacijama o borbi para za skrbništvo nad šestogodišnjom Suri.

Fields za BBC-ev radio 1's Newsbeat nije htio otkriti detalje razvoda, no iskoristio je priliku da izrazi kako je njegov klijent jako tužan zbog svega što se događa. - Nije u Tomovom stilu da ovo radi javno, dodao je.

Vjeruje se kako Katie želi skrbništvo nad Suri jer je zabrinuta zbog Tomove predanosti scijenotologiji i o utjecaju te 'kvazi-religije' na njihovu šestogodišnju kćer.

Jedan izvor rekao je kako je Katie bila u potpunosti predana scijenotologiji. - Bila je entuzijastična i rado je sudjelovala. No,dodao je i kako je Tom odlučivao baš o svemu u njezinom životu. - Na kraju, osjećala je kako ne može ni disati bez njegovog dopuštenja, rekao je izvor.

Tom Cruise na sebe je privukao negativan publicitet, a njegov se odvjetnik svim silama trudi da to promijeni.

- Ovo se ne događa zbog vjere. Svi navodi u vezi scijenotologije korišteni su kako bi povrijedili Toma, rekao je njegov odvjetnik.

Supružnici trenutno ne razgovaraju, no Tom kaže kako zove Suri nekoliko puta dnevno.

Izdvajamo