NE IDE SKUPA

ULTIMATUM POLICIJSKE UPRAVE: 'ODLUČI SE, ILI ĆEŠ BITI POLICAJKA ILI INSTAGRAM POSVUDUŠA!' Najseksi policajka na raskrižju karijere

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.12.2018. u 14:07

Instagram

 

Njemačka policajka Adrienne Koleszár (34) koja je prije dvije godine proglašena ‘najseksi njemačkom policajkom’, dobila je ultimatum od nadređenih, a pred nju je stavljen izbor - posao ili društvene mreže.

Adrienne iz Dresdena je od titule ‘najseksi policajke’ postala izrazito popularna na društvenim mrežama. Na Instagramu ima više od pola milijuna obožavatelja kojima promovira zdrav život, vježbanje i zdravu prehranu, a sve to, naravno, kroz prizmu njezinog savršenog tijela.

Početkom ove godine dobila je na poslu šest mjeseci neplaćenog dopusta, a dogovor je bio da se na posao vrati 1. siječnja 2019.

Međutim, u ovih je šest mjeseci uveseljavala obožavatelje fotografijama u bikinijima s putovanja diljem svijeta. Kao influenserica počela je i zarađivati od objava, a obožavatelji su oduševljeni njezinim istesanim tijelom, posebno trbušnim mišićima.

 

- Neću dobivati plaću niti bilo kakvu naknadu od policije i države. U ovom periodu živim od ušteđevine i aktivnosti na društvenim mrežama - objasnila je 34-godišnja ljepotica u srpnju u videu.

U četvrtak je imala zakazan sastanak sa šefom u policiji koji joj je dao ultimatum - u siječnju se mora vratiti na posao na puno radno vrijeme ili dati otkaz. Takva odluka ne čudi pretjerano jer u toj njemačkoj regiji nedostaje policajaca i trenutno popunjavaju čak 1.000 radnih mjesta u policiji.

 

U razgovoru za njemački Bild Koleszár je rekla da bi bila najsretnija kad bi mogla raditi oboje, ali da zna da u životu ne možeš dobiti sve što želiš. Svoju konačnu odluku o svojoj karijeri mora donijeti do ponedjeljka.

 

Izdvajamo