NOVA ČLANICA ŽIRIJA

Zločesta Britney Spears: 'Da mi je znati tko te je pustio na pozornicu!'

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 24.07.2012. u 08:46

YouTube

Spears se priključila žiriju nakon što su pjevačice Paula Abdul i Nicole Scherzinger otpuštene poslije razočaravajuće prve sezone

LOS ANGELES - Čini se da je Simon Cowell dobio ozbiljnog suparnika za titulu najomraženijeg suca u nekom televizijskom showu.

Bivša pop princeza Britney Spears , naime, postala je nova sutkinja u američkom talent showu " The X Factor ", a svojim zločestim komentarima ozbiljno parira Cowellu, dosad najstrožem i najomraženijem sucu.

"Ne možeš upropastiti tu pjesmu, dušo!" ili "Da mi je samo znati tko te je pustio na pozornicu" neki su od komentara koje je 30-godišnja pjevačica uputila natjecateljima na audicijama za TV-natjecanje koje počinje u rujnu.

- Britney je stvarno zločesta i to ćete vrlo brzo otkriti, rekao je Cowell, sudac i autor X Factora. Slatka je kao limun, dodao je.

Spears, poznata po hitovima "Toxic" i "Baby One More Time", priključila se u žiriju bivšoj zvijezdi Disney Chanella Demi Lovato (19), nakon što su pjevačice Paula Abdul i Nicole Scherzinger otpuštene poslije razočaravajuće prve sezone.

Izdvajamo