FACINANTAN NASTUP

VIDEO: 'AKO VI NE UĐETE U FINALE, SELIM SE IZ DRŽAVE!' Cijela Hrvatska ostala potpuno osupnuta nevjerojatnim umijećem mladog plesačkog para

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.12.2017. u 21:00

Promo NOVA TV

 

Deset novih, uzbudljivih i fascinantnih točaka gledatelji Nove TV imaju prilike vidjeti u petoj polufinalnoj emisiji Supertalenta. Još samo dvije emisije ostale su do velikog finala, a uskoro ćemo saznati tko će se pridružiti već poznatoj osmorki finalista.

Petu polufinalnu večer otvorili su Emil i Matea, par koji ne spaja samo međusobna ljubav, već i ljubav prema plesu. Dolaze iz Zagreba i zajedno plešu već pet godina, piše Dnevnik.hr.

- U audicijskom dijelu ostavili ste iznimno snažan dojam na mene. Ocjenjivanje vaše izvedbe je podcjenjivanje. Ono što vas dvoje jeste i što nudite je ono što umjetnost predstavlja za mene. Reći ću vam najiskrenije, hvala - izjavila je oduševljena Martina Tomčić.

 

 

- Svaka riječ je suvišna. Svi smo žalili što niste osvojili zlatni gumb. Audicija je bila nevjerojatna i nismo mogli vjerovati da bi danas moglo biti ovako. Ja sam dirnut, sretan i oduševljen - nadovezao se Janko Popović Volarić.

- Mislila sam da ne možete izvesti nešto bolje, a ovo danas bilo je još pet puta bolje. Ako vi ne uđete u finale, ja se selim iz države. Ovo je van svake pameti koliko je dobro - izjavila je Maja Šuput.

 

 

Izdvajamo