UDRUŽILE SNAGE

VIDEO: 'BOŽANSTVENO! RASPLAKALE STE ME!' Na srpskom vjenčanju godine Nina Badrić zapjevala Oliverov hit, pomogla joj je i Lepa Brena...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 29.05.2018. u 08:37

INSTAGRAM

 

Kad se kći jednog od najboljih srpskih nogometaša udaje za vozača automobilskih utrka, zna se da će to biti vjenčanje za pamćenje, a ovo je u Srbiji već proglašeno "svadbom godine".

Slavlje koje su u Beogradu priredili Anja Stojković, kći Dragana Stojkovića Piksija, i mladoženja, Francuz Hugo Valente, nikoga nije razočaralo, piše Slobodna Dalmacija.

A poznate hrvatske dame na društvenim mrežama odmah su se pohvalile outfitima i slavnim prijateljicama, s kojima su se imale čast fotografirati i družiti, dok je jedna od njih otišla i korak dalje. Naime, jedna snimka, koju je objavila Lepa Brena, neke je goste, ali i pratitelje na Instagramu, osobito dirnula u srce.

Kad je s Ninom Badrić zapjevala Oliverov legendarni hit "Kad mi dođeš ti", mnogima su zasuzile oči.

- Ono kad Nina svojom jačinom i točnošću, a Brena nježnošću, iznesu Olijevu pjesmu na jedan sasvim drugi način! Božanstveno, sva sam se naježila! Ajme, rasplakale ste me! - komentirale su pratiteljice.

 

Izdvajamo