MRAČNA PROŠLOST ZVIJEZDE SAPUNICA

VIDEO, FOTO: NEPROMIŠLJENOST, NOVAC I SLAVA SKORO JE STAJALI ŽIVOTA 'Probudila sam se tek nakon što mi je najbolja prijateljica umrla na rukama...'

 
 Profimedia, Newscom

Iako glumi od svoje 14. godine, Meksikanka Leticia Calderón (49) svjetsku slavu ostvarila je tek u odrasloj dobi, i to ulogom u hit TV sapunici "Esmeralda", koju je snimila 1997. godine. U njoj je igrala istoimenu junakinju, slijepu djevojku, koja odrasta u siromaštvu nakon što je pri rođenju zamijene s drugom bebom.

Popularna Leticia do danas je glumila u 30-ak serija, ali njezin privatni život bio je pun uspona i padova.

Naime, Calderón je na vrhuncu slave, baš dok je snimala "Esmeraldu", završila u paklu droge, o čemu danas govori bez zadrške jer želi, objašnjava, upozoriti mlade na sve opasnosti ovisnosti. Glumica je neko vrijeme šmrkala kokain, a od sigurne smrti spasila ju je tragedija koja je zadesila njezinu najbolju prijateljicu.

- Bila sam mlada, uspješna, puna novca, 'pucala' sam od samopouzdanja, sve mi je bilo nadohvat ruke i mogla sam si priuštiti sve što sam poželjela... Ali sve se promijenilo kad mi je bliska prijateljica doslovce umrla na rukama od predoziranja... Tek tad sam se 'probudila' i shvatila kako bi me vlastita nepromišljenost uistinu mogla stajati života - izjavila je svojedobno Leticia za meksičke medije.

Spomenuto traumatsko iskustvo natjeralo ju je da se "skine" s droge - glumica i danas snima, ali prioritet su joj sinovi, blizanci Luciano i Carlos, koje je Calderón dobila u drugom braku s odvjetnikom Juanom Colladom. Inače, Carlos se rodio s Downovim sindromom, zbog čega je meksička TV zvijezda svojedobno uzela podužu stanku na poslu kako bi se mogla posvetiti djetetu.

La más hermosa en @programahoy #LeticiaCalderon ❤

A post shared by Alejandra Nogara (@luna_alex0) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:47