STRAST POD PLAHTAMA

VIDEO: JESU LI BOGO I ANEZI OTIŠLI KORAK DALJE? Pjevačica u usponu, koja je ljubila izbačenog Luku Roka, ipak je popustila šarmu mlađeg Splićanina?

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.04.2018. u 13:40

Screenshot RTL

 

Iako Alena Nezirević Anezi (31) i Nikola Sedlar Bogo (23) uporno tvrde kako ih veže isključivo prijateljski odnos, u nedjelju navečer nije se činilo baš tako.

Iskrice između ovo dvoje natjecatelja "Big Brothera" primijetile su se već od Nikolina ulaska u glavni dio kuće, a svo ovo vrijeme Vrsaranka i Splićanin i provode najviše vremena zajedno.

Da su neki osjećaji konačno izbili na površinu, može se zaključiti po onome što se u nedjelju navečer poslije live emisije događalo u spavaćoj sobi. Naime, dok su ostali stanari mirno spavali, Anezi i Bogo malo su začinili svoj odnos slatkim šaputanjima, a čini se i prvim poljupcima, piše RTL.

Podsjetimo, Aleni se na početku showa sviđao Luka Rok Medunović (22), koji je izbačen iz showa, a Bogo je izjavio kako neće ništa pokušavati s pjevačicom iz Istre jer ne želi da se "o njoj vani stekne krivi dojam".

- Otvoreno sam to rekao, da su okolnosti prije moga dolaska bile drugačije... Bacio bih se na svoje zavodničke sposobnosti! - izjavio je jednom prilikom Nikola u ispovjedaonici.

INSTAGRAM, Screenshot, FACEBOOK

Luka Rok, Anezi, Bogo

 

Izdvajamo