POPULARNA ČETVORKA U DALMACIJI

VIDEO: KONCERT POD ZVIJEZDAMA S POGLEDOM NA MORE The Frajle novim spotom 'Nije ovo tuga' najavljuju spektakl na šibenskoj Tvrđavi Sv. Mihovil

 
 Promo

U vrijeme kad većina glazbenika predstavlja pjesme za ubrzane ljetne dane, The Frajle donose singl za zavodljive ljetne noći. Riječ je o novoj pjesmi "Nije ovo tuga", koja se nalazi na njihovu aktualnom albumu "Ljubav na dar".

Videospot za pjesmu podsjeća na filmove iz '60-ih, jazz klubove, nostalgiju, tugu, ljubav...

- Publika se naviknula od nas čuti većinom brze pjesme, a mi smo se ovaj put odlučile za baladu, životnu i iskrenu. Fantastična redateljica Mare Milin uspjela je prikazati istančane emocije u crnobijelom filmu od 3 minute, a snimanje je prošlo opušteno, zabavno i profesionalno - opisale su The Frajle.

Pjesma govori o rastanku i, baš kao u ljetnim večerima, noć je duga, a uz pjesmu se lakše rastaje.

A Mare Milin o "Nije ovo tuga" kaže: "Ovo je pjesma o rastanku, a za mene, rastanak je praznina... Crna pozadina, velik i prazan prostor u kojemu se samoća još jače vidi. Jedan protagonist, a to je Marija, pjeva i gestikulacijom lica sugerira bol i sve osjećaje kroz koje prolazi. Ostatak Frajli u spotu su promatrači, a postoji još i ON, nepoznati muški lik. Je li pjesma za njega? O rastanku s njim? Ili je on jednostavno samo osoba koja održava ritam pjesme, lupanjem po žicama i drvu kontrabasa?"...

Zavodljivim taktovima pjesme "Nije ovo tuga" The Frajle najavljuju i veliki koncert u Dalmaciji, gdje ih publika već nestrpljivo iščekuje!

U subotu, 7. srpnja, zidinama Tvrđave Sv. Mihovil u Šibeniku odjekivat će pjesma, ljubav i smijeh, sve ono što The Frajle jesu. Četiri dame - Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena Buča i Nevena Buča - uspijevaju u onome što mnogima ne polazi za rukom - na svojim koncertima satima drže publiku napetom i na nogama, izvodeći skladbe u rasponu od ruske ciganske, svojih vlastitih pjesama do aktualne pop-rock glazbe. Nastupi The Frajli nisu tek izvedbe pjesama, već interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi te puno pozitivne energije i radosti.

Sve to spojit će se u jednu nezaboravnu noć pod zvjezdanim nebom, s pogledom na more, uz ljetni povjetarac i najpoznatije pjesme ove uistinu posebne glazbene četvorke.

Ulaznice za koncert u Šibeniku u prodaji su i mogu se kupiti na prodajnim mjestima sustava Ticketshop te online na www.ticketshop.hr.

Promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:05