RAZOČARANA MENTORIMA

VIDEO Ogorčena natjecateljica The Voicea: 'Doživjela sam sabotažu!'

 Screenshot

- Prije izlaska na pozornicu bila sam uvjerena da ću proći u idući krug. A onda sam doživjela žešću sabotažu... - ustvrdila je Ivana Sutlović, 37-godišnja natjecateljica u ovosezonskom 'The Voiceu', koja se od daljnjeg natjecanja morala oprostiti u prvoj live emisiji, piše Zadarski.hr.

Ivana s otoka Iža se požalila da se u studiju HTV-a njezin glas jedva čuo, kao da su ga puštali iz susjedne prostorije, a ne iz ozvučenja.

- To su mi najprije rekli moji prijatelji, a onda kad sam išla pogledati snimku, nisam mogla vjerovati da se moj vokal uopće ne čuje. No to nije sve. Šokirala sam se još na bini kad sam shvatila da mi back vokali gadno falšaju...- kazala je Ivana i ne krije ni veliko razočarenje u mentore.

- Prvi šok proživjela sam u knock-outu kad me izbacila Indira. A u subotu me na izdao i Jacques - ustvrdila je plavokosa natjecateljica.

Otkrila je i kako pjesma 'Love me like you do' nije bila njezin prvi izbor, ali je produkcija inzistirala da se natječe s njom.

- Ja sam htjela za ovaj dio natjecanja pjevati 'River deep Mountain High' od Tine Turner - otkrila je ogorčena kandidatkinja, piše Zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:58