REAKCIJE SU PODIJELJENE

VIDEO: PRAVA LJUBAV ILI SAMO DOBRA TAKTIKA? Luka Rok nakon izbacivanja iz realityja tetovirao ime simpatije koja je ostala u BB kući?

 
 INSTAGRAM

Kuhar Luka Rok Medunović (23) i pjevačica Alena Nezirević Anezi (31) u showu "Big Brother" svađali su se i mirili, mrzili pa voljeli, a nakon što je zbog nepoštivanja pravila i neizvršavanja tjednoga zadatka izbačen iz realityja, Luka Rok odlučio se na radikalan pothvat koji je šokirao javnost.

Naime, na Instagramu je objavio snimku iz salona za tetoviranje i na podlaktici ponosno pokazao Anezino ime i datum njihova upoznavanja. Brojni pratitelji nisu se ustručavali reći mu što misle o tom, za mnoge, ishitrenom potezu.

- Nisi valjda? Vjerujem da ćeš požaliti! Ti nisi normalan! Luka, prijatelju, ovo ti nije trebalo... Istetoviraj si to na čelo, a Anezi se u kući već hvata s Bogom... O majčin sine, jesi glup! - napisali su mu dežurni kritičari, dok mu je nekolicina ipak čestitala: "Woow, svaka čast! Divno, super ste par".

Naravno, ima i onih koji su uvjereni kako se radi o dobro osmišljenoj taktici i privlačenju pozornosti.

- Lik si neće tetovirati njezino ime, želi pomoći Anezi kako bi se za nju što više čulo i to je to - objasnio je jedan pratitelj.

- Njegova odluka, njegov život... Ma zaj...va se čovjek... To je samo privremeno... - dodali su drugi, a oglasila se i izbačena stanarka Ana Kovačec (24), koja je napisala kako je "Luka Rok poludio".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:46