SPEKTAKL ZAKAZAN ZA 31. SVIBNJA

VIDEO: PRLJAVCI SAMO ZA JUTARNJI.HR NAJAVILI KONCERT U KRANJČEVIĆEVOJ Na stadionu će svirati hitove koje su birali naši čitatelji i njihovi fanovi

 
 Marko Todorov / CROPIX

U caffe baru Ritam grada u samome srcu Zagreba Prljavo kazalište održalo je konferenciju za novinare u povodu svojega koncerta koji će se održati 31. svibnja na stadionu u Kranjčevićevoj. Bit će to spektakl kojim će se obilježiti Dan grada Zagreba, ali i 40. obljetnica našeg najpoznatijeg rock benda.

Svoju okruglu obljetnicu Prljavci su odlučili obilježavati cijelu godinu, i to svjetskom turnjeom koja je u veljači počela u Australiji, a nedavno su se vratili s njezina kanadsko-američkoga dijela.

Domaći teren, i to na lokaciji na kojoj još nitko nije nastupio, svakako je izazov kojemu su Prljavci dorasli, no ne kriju pozitivnu tremu koja ih drži posljednjih dana. Jasenko Houra rekao je kako je stadion u Kranjčevićevoj već dugo njihova želja, ne samo zbog činjenice da na njemu nitko nije nastupao, nego i zato što je to Zagrebov stadion kojemu prije renoviranja, barem kroz koncert, žele vratiti dio nekadašnjega sjaja.

Zagreb, 220518.
Trg bana Jelacica.
Najava koncerrta Praljavo kazaliste na stadoni u Kranjcevicevoj.
Na fotografiji: press konferencija.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX

Na koncertu će svirati sve one pjesme koje njihova publika želi tu večer pjevati s njima, a u ovih četrdeset godina bilo ih je toliko da bi koncert mogao trajati i četiri sata. Posebno iznenađenje na konferenciji Prljavci su pripremili glumcu Reneu Bitorajcu.

- Naš dragi prijatelj Rene među prvima je kupio ulaznice za ovaj koncert, ali preko jedne sumnjive internetske stranice. Budući da mu oni neće vratiti novac, odlučili smo mu darovati dvije VIP ulaznice kako bi bio posve siguran da će te večeri biti s nama na stadionu - rekao je Jajo.

Konferencija je završila rezanjem velike rođendanske torte s logom Prljavog kazališta, a što nam je još sve legendarni Houra otkrio o pripremama za dugoočekivani rock spektakl, pogledajte u našem ekskluzivnom videu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:16