DETALJI DOKUMENTARCA

VIDEO: 'ŽIVOTI MOJIH BEBA BILI SU OZBILJNO UGROŽENI' Beyoncé progovorila o iznimno teškoj trudnoći: 'Jedno srce nekoliko puta prestalo je kucati...'

 
 Getty Images for Gucci

Beyoncé Knowles (37) snimila je dokumentarni film "Homecoming: A Film by Beyoncé", koji se premijerno prikazao na Netflixu u srijedu, 17. travnja.

Američka pjevačica u njemu je prikazala kako su izgledale njezine pripreme za nastup na prošlogodišnjem festivalu Coachella, koji je Beyoncé odradila deset mjeseci nakon rođenja blizanaca Sir i Rumi, koji će u lipnju ove godine proslaviti drugi rođendan.

View this post on Instagram

Sir Carter and Rumi 1 month today.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Pjevačica je u filmu otkrila i neke dosad nepoznate detalje o svojoj iznimno teškoj trudnoći - tako je, između ostaloga, rekla kako je završila na hitnom carskom rezu jer su životi njezinih beba u jednom trenutku bili ozbiljno ugroženi.

Knowles je, naime, u trudnoći razvila toksemiju i preeklampsiju, zbog čega je srce jednog djeteta nekoliko puta prestalo kucati još dok je bilo u maternici, pa su liječnici odlučili napraviti carski rez.

- Prije porođaja imala sam 99 kilograma. Moje tijelo prošlo je kroz nevjerojatne promjene, a režim koji sam si poslije sama nametnula kako bih se vratila u formu bio je i više nego rigorozan.

Iz prehrane sam izbacila kruh, ugljikohidrate, šećer, mlijeko, meso, ribu i alkohol i da, bila sam gladna. Vraški sam se žrtvovala, a najteže mi je bilo posvetiti se vježbanju i ostaviti djecu kod kuće - priznala je Beyoncé.

- Nikad više to ne bih ponovila. Sad imam obitelj, supruga i dvije kćeri te sina, više se ne mogu pripremati i po 15 sati na dan za koncerte i turneje, prioriteti su mi se drastično promijenili - zaključila je glazbena diva, koja s reperom Jay-Z-jem (49) ima i kćer Blue Ivy (7).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:24