ZABRINUTA ARYA

ZVIJEZDA 'IGRE PRIJESTOLJA' O MRAČNOJ STRANI HOLLYWOODA 'Svjesna sam svoga izgleda i bojim se da za mene baš i neće biti puno uloga...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.01.2018. u 16:52

BRISTOL, ENGLAND - JANUARY 21: Maisie Williams attends the Bristol premiere of 'Early Man' at Showcase Cinema de Lux Bristol on January 21, 2018 in Bristol, England. (Photo by Matt Cardy/Getty Images)
Getty Images

 

Megapopularna TV serija "Igra prijestolja" prestat će se snimati poslije osme sezone, čije je prikazivanje najavljeno za jesen 2019., a sudeći po izjavi koju je dala The Irish Timesu, jedna od glavnih zvijezda projekta itekako je zabrinuta za vlastitu budućnost, a objasnila je i zašto.

Naime, 20-godišnja Maisie Williams već ima predodžbu kakve bi joj se uloge mogle nuditi.

- Svjesna sam svoga izgleda i znam da nikada neću biti fatalna zavodnica, kako u stvarnom životu, tako i u poslu... Hollywood je prilično plitka industrija i bojim se da za mene neće biti puno uloga...

Nemojte me krivo shvatiti - apsolutno se divim svim prekrasnim damama iz glumačkoga svijeta i volim ih gledati u serijama i filmovima, ali isto tako mislim da je tužno što ekran i veliko platno 'trpe' samo jednu vrstu ljepote kojoj ja očito ne pripadam - izjavila je talentirana Engleskinja Maisie, koja od svoje 12. godine u "Igri prijestolja" tumači lik Arye Stark. 

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo