KRŠENJE SVIH PROPISA

Pogledajte kako je NBA zvijezda i bivši igrač Cedevite parkirao auto u Zagrebu

 Cropix/Darko Tomas

Veliki Tuzlak Jusuf Nurkić, BiH košarkaš koji je se iz Cedevite otisnuo u među velike dečke, NBA ligu gdje nastupa za Denver Nuggetse, nakon naporne sezone vratio se nakratko u Zagreb.

Gdje je, pak, snimljen kako u maniri građenja pod košem, parkira i svoj terenac u centru Zagrebu. Samo, pritom je napravio teški 'faul', s obzirom da je posve zagradio cijelo križanje Trakošćanske i Kranjčevićeve ulice.

Uglavnom, fotoreporter Cropixa zabilježlo je trenutak kako NURK, kako mu stoji velikim slovima na automobilu američkih tablica, krši sve moguće propise. Ostaje upitno jesu li ga u 'faulu' ulovili organi zakona i reda...

Cropix/Darko Tomas

Cropix/Darko Tomas

Cropix/Darko Tomas

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:49