POVRATAK NA OTOK

'AKO SE KLUBOVI DOGOVORE, DOLAZIM NA OLD TRAFFORD' Modrić priznao suigraču iz reprezentacije

 AFP

Prijelazni rok broji sitno, a Manchester United još se nalazi u zen fazi. Wayne Rooney čeka mig da pobjegne kod Mourinha u Chelsea, a dolasci urugvajskog beka Varele i Wilfrieda Zahe kojeg je United kupio tijekom zime, ali ga i ostavio šest mjeseci u Crystal Palaceu, ne mogu pobuditi maštu navijača Manchester Uniteda.

David Moyes svjestan je kako treba veliki transfer, na tragu onog Robina van Persiea prošlog ljeta. Razmišljao je o Thiagu Alcantari, ali on je otišao kod Guardiole u Bayern. Potom je silno želio dovesti Cesca Fabregasa za kojeg je ponudio 40 milijuna eura odštete Barceloni, ali veznjak se nije htio vratiti u Englesku. Treći “pick” je Luka Modrić koji, za razliku od Fabregasa, ne bi imao ništa protiv dolaska u Manchester United .

“Ako se klubovi dogovore, spreman sam doći u Manchester United”, pohvalio se Luka Modrić suigraču iz reprezentacije, a vijest se brzo proširila zagrebačkim nogometnim krugovima.

Dakle, osnovni preduvjet je ispunjen. Sada se čeka da David Moyes konkretizira zanimanje za Modrića službenom ponudom Real Madridu. A ako je za Fabregasa bio spreman platiti 40 milijuna eura, onda će za Luku bez problema dati deset manje, a to je cifra za koju se nagađa kako bi mogla zadovoljiti apetite Real Madrida.

Doduše, pojavila se i opcija povratka Luke Modrića u Tottenham kao dio transfera Garetha Balea. Međutim, čini se kako Luki Modriću ne pada na pamet da se vrati u klub iz kojeg je prošlog ljeta otišao u Real s kojim ga veže ugovor do 2017. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:19