NE IDE U MOLDAVIJU

Ante Čačić otpisao Tomečaka: 'Možda ćemo tražiti raskid ugovora'

Razočaran sam. Ne mogu vjerovatio da se to događa s igračem koji je do prije nekoliko mjeseci figurirao kao potencijalni reprezentativac - smatra Franja
Zagreb, 290810.Prva HNL liga, 6. kolo izmedju Dinama i Cibalie.Na slici: Ivan Tomecak zabija gol lobanjem golmana Cibalie Mladena Matkovica.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

Popis putnika za Moldaviju sugerira iznenađenje. Novi reprezentativac Mateo Kovačić izostao je zbog ozljede, ali čudi informacija što u avionu neće biti mjesta za Ivana Tomečaka. Istina, nije briljirao u Razgradu, ali zar je bio jedini? Vijest da ga je Čačić izostavio razočarala je tabor oko Tomečaka. Igrač poštuje klupsku PR politiku pa nema izjava, ali zato se oglasio njegov menadžer Antonijo Franja.

- Razočaran sam. Ne mogu vjerovatio da se to događa s igračem koji je do prije nekoliko mjeseci figurirao kao potencijalni reprezentativac - smatra Franja koji je otkrio kako se ostanak u Zagrebu odrazio na Tomečakovo samopouzdanje.

- Ivan je malo poljuljan, ali svi smo optimisti i nadamo se da je to tek prolazna faza.

A ako nije, onda se otvaraju neke druge opcije.

- U tom slučaju nema druge nego da od kluba tražimo raskid ugovora. Pa nema smisla da mladi igrač bude na tribinama - jasan je Franja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:13