NA IZLAZNIM VRATIMA

Beqiraj: Razmišljam samo o Ludogorecu, a ne o Hoffenheimu!

Bio sam dva dana izvan Zagreba i sve što znam o transferu u Hoffenheim je ono što su mi rekli prijatelji, a oni su to pročitali u novinama - tvrdi najbolji strijelac HNL-a
 Drago Sopta/Cropix

Hoće li Fatos Beqiraj nastaviti karijeru u Hoffenheimu ili će i dalje biti član Čačićeva ansambla? Pitanje je to na koje se odgovore ne nazire niti u tragovima. Iako signali oko Maksimira tvrde kako je četiri milijuna eura vrijedan transfer u Hoffenheim praktički dogovoren do najsitnijeg detalja, službena potvrda je izostala.

Za dozu dramatike pobrinuo se i sam Beqiraj koji tvrdi kako ne zna ništa o eventualnoj promjeni poslodavca.

- Iskreno, nemam pojma - dočekao nas je Beqiraj u subotu nakon treninga koji je odradio u Maksimiru.

- Bio sam dva dana izvan Zagreba i sve što znam o transferu u Hoffenheim je ono što su mi rekli prijatelji, a oni su to pročitali u novinama - tvrdi najbolji strijelac HNL-a u minuloj sezoni.

Poprilično čudno, jer teško da bi pregovori stigli do samog kraja bez blagoslova reprezentativca Crne Gore, ali...

- Gledajte, imamo važnu utakmicu za tri dana i zanima me isključivo kako eliminirati Ludodogrec. Sve ostalo je u sferi nagađanja i nemam potrebu to komentirati. Shvatite me - apelirao je Beqiraj koji je u Dinamo stigao prije dvije sezone iz podgoričke Budućnosti u transferu vrijednom milijun eura.

S Dinamom je u međuvremenu osvojio dva naslova prvaka i dva trofeja za Kup, a prošlo prvenstvo okitio se naslovom najboljeg strijelca HNL-a.

Uz status reprezentativca Crne Gore, to su i više nego dovoljni argumenti za 4 milijuna eura koje je navodno spreman izdvojiti Hoffenheim. Naglasak je na ovo “navodno” jer bijelog dima još nema...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:23