OČAJ U MAKSIMIRU

Čovjeku su uništili karijeru: Nema milosti iz Europe, stigle najgore moguće vijesti za Ademija!

    AUTOR:
    • Davorin Olivari,
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.05.2016. u 17:54

Cropix

Najgore moguće vijesti stigle su iz Švicarske gdje je Uefina disciplinska komisija potvrdila četverogodišnju suspenziju Arijanu Ademiju.

- Žalosni smo ovakvom odlukom i potvrdom prvostupanjske odluke jer smo imali nepobitne dokaze koji su ukazivali na drugačije. Nećemo tu stati i žalit ćemo se dalje na CAS te se nadamo u drugačiju odluku – rekao je glavni direktor kluba Tomislav Svetina za službenu klupsku stranicu.

- Mi smo imali dva nalaza neovisnih laboratorija iz Nizozemske i SAD-e, koje priznaje i UEFA. A oni su nedvojbeno pokazali da je Megamin bio zagađen. Oni osporavaju način dostave i neke formalne razloge.... - izjavio je Svetina za Sportske novosti.

Svi su u plavom klubu žalosni zbog takve odluke, jer su imali nepobitne dokaze koji su ukazivali na drugačije stanje stvari.

- Ne predajemo se, idemo dalje, mislim da će CAS tu biti mnogo meritorniji.

Svetina je otkrio još jednu zanimljivost...

- Nizozemski laboratorij je svojoj vladi proslijedio obavijest da taj proizvod ne smije prodavati u Nizozemskoj jer je zagađen s nedozvoljenim sredstvima!

Podsjetimo, Arijanov nalaz nakon utakmice 1. kola Lige prvaka protiv Arsenala je bio pozitivan na nedozvoljena sredstva, a isto je bilo i s B uzorkom.


Promo

Izdvajamo