HUMANITARCI UŽIVAJU

Džeko, Kolarov i Klasnić na nebu iznad Dubrovnika: 'Tri ptice lete...'

    AUTOR:
    • Sportske novosti

  • OBJAVLJENO:
  • 06.07.2012. u 10:32

twitter

Džeko je uoči Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini na Twitteru najavio ''da će navijati za tri reprezentacije, Hrvatsku, Njemačku i Englesku''

Edin Džeko, bosanski reprezentativac i napadač Manchester Cityja, putem Twittera je s javnošću podijelio fotografije svog boravka u Dubrovniku...

Na njima se vidi kako s visoke stijene skače u more zajedno s hrvatskim napadačem Ivanom Klasnićem i suigračem iz Manchester Cityja Aleksandrom Kolarovim. ''Tri ptice lete'', napisao je Džeko, koji je zajedno sa spomenutim nogometašima i mnogim drugima sudjelovao u ''Danima nogometa u Dubrovniku'', humanitarnoj akciji za nezbrinutu djecu.

Džeko, koji je uoči Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini, na Twitteru najavio ''da će navijati za tri reprezentacije, Hrvatsku, Njemačku i Englesku'', objavio je i jednu fotografiju na kojoj igra skvoš s Ivanom Klasnićem.

Nedavno je Džeko dao golemu donaciju mladom 17-godišnjem momku koji se bori s bolešću koštane srži. Džeko mu je svojom donacijom omogućio let u Njemačku na specijalistički tretman.

Izdvajamo