SKROJIO BUDUĆNOST NA OTOKU

HRVAT RADIO ZA DRUGE Evo zašto Mourinho i Guardiola moraju stisnuti ruku Slavenu Biliću!

 Paul Gilham, Jamie McDonald, Alexander Hassenstein / Getty

Slaven Bilić i njegov West Ham sinoć su se pobjedom protiv Manchester Uniteda(3:2) oprostili od legendarnog Boleyn Grounda na kojem su 'čekićari' derali travu punih 112 godina. Nakon utakmice priređena je velika fešta u kojoj su sudjelovali i bivši nogometaši kluba, a čitav oproštaj bio je vrlo emotivan.

Ipak, nakon pobjede West Hama, razloga za slavlje nije imao samo Slaven Bilić. Slavlje 'čekićara' zasigurno je navuklo osmjeh na lice Pepu Guardioli i JoseuMourinhu. Naime, ' Special One' polaže velike nada kako ManUnited do kraja sezone neće uspjeti izboriti mjesto u Ligi prvaka što bi čelnicima kluba uvelike olakšalo posao u trenutku kada bi Nizozemcu Louisu Van Gaalu uručivali otkaz i na njegovo mjesto doveli Portugalca.

S druge strane Pep Guardiola bi također imao manjih poteškoća da su 'crvenio vragovi' sinoć upisali sva tri boda s obzirom da bi na taj način prestigao City koji bi se tako našao u poziciji da iduće sezone igra u najeltinijem klupskom natjecanju na svijetu, što bi značilo da bi Katalonac na klupi 'građana' morao voditi bitke u Europskoj ligi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:59