ATRAKTIVNA HERCEGOVKA

ISPOVIJEST ZANOSNE HRVATSKE NAVIJAČICE O KOJOJ BRUJI CIJELA REGIJA 'Primijetila sam da me fotkaju, ali ovo sam najmanje očekivala. Još sam u šoku!'

 
 CROPIX

Tribine nogometnog stadiona u ruskom Kalinjingradu gdje se u subotu održala utakmica Hrvatske i Nigerije, bile su preplavljene crvenim i bijelim kockicama. Svoj obol bodrenju hrvatske nogometne reprezentacije dale su i pripadnice ljepšeg spola, a jedna je posebno privukla pozornost medija u regiji.

Ispostavilo se da se radi o Ivani Knöll (26), koja je inače rođena u Frankfurtu, a podrijetlom je iz Hercegovine, točnije iz Čapljine. Od svoje osamnaeste godine živi u Zagrebu.

Za Fenix-magazin je prokomentirala iznenadni interes vodećih srbijanskih, ali i hrvatskih medija, koji su odmah nakon utakmice i pobjede Vatrenih u Kalinjingradu krenuli u potragu za njom, odnosno njezinim imenom i prezimenom.

- Ovo sam najmanje očekivala. Doista sam došla s namjerom da navijam i podržim našu reprezentaciju. Vidjela sam da su me fotografi par puta fotografirali, no pomislila sam "ajd možda negdje i uspijem pronaći te fotke da imam za uspomenu". Potom su krenule stizati poruke prijatelja, poznanika, nepoznatih ljudi kako sam osvanula na portalima. Zaista sam bila u šoku i još sam - kaže Ivana koja Vatrenima prognozira sigurnu pobjedu.

Inače, Knöll se 2016. natjecala i na izboru za Miss Hrvatske kao predstavnica naše dijaspore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:50