TALIJANSKA KRIŽALJKA

Juventus se rješava jednog od dvojice majstora: Mandžukić napušta slavni talijanski klub?

 Valerio Pennicino/Getty Images / Getty Images

Talijanski Tuttosport objavio je u srijedu priču o velikoj ljetnoj rošadi u momčadi Juventusa, a uključuje i hrvatskog napadača Marija Mandžukića.

Po pisanju talijanskog portala, momčad Juventusa ovoga će ljeta napustiti Mario Mandžukić ili Alvaro Morata kako bi se u vršku napada napravilo mjesta za urugvajskog napadača PSG-a Edinsona Cavanija (ugovor s francuskim prvakom veže ga do 2018. godine).

Kako smo već pisali, za usluge hrvatskog napadača zanima se Tottenham, koji je za Mandžu spreman Juvetnusu ponuditi od 20 do 25 milijuna eura, dok je za Moratu zainteresiran njegov matični klub Real Madrid, koji može aktivirati klauzulu u ugovoru i za 20 milijuna eura vratiti Španjolca na Santiago bernabeu.

Tuttosport dodaje kako je ostanku u Juventusu ipak bliži Mario Mandžukić.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:30