PALE TEŠKE RIJEČI

Kelava nakon 'panenke': Nisam ljut zbog gola jer treba imati ‘onu stvar’ pa zabiti tako'

 Drago Sopta/Cropix

Dva penala, “panenka” Kramarića, tri pogotka i još jedan poništeni rezime su dvoboja Lokomotive i Dinama. Čačićeve vedete na kraju su slavile 3-1 u Maksimiru, a trener je stigao do 32. utakmice bez poraza u nizu. Ivanković je na 34 i zasigurno mu nije svejedno čekajući izvješća s Dinamovih utakmica u Abu Dhabiju...

- A ne računate one iz Lokomotive. Uopće nisam opterećen rekordima - rekao je nakon utakmice trener Dinama.

Antolić se vraća

A upravo je smijeh obilježio susret Kelave i Kramarića. Naime, napadač Lokomotive smanjio je vodstvo “modrih” zabivši s bijele točke “panenku”, a to se nije svidjelo kapetanu Dinama. Barem prema reakciji Kelave.

- Pale su teške riječi, ali sve je zaboravljeno - otkrio je Kramarić, dok Kelava nije htio o razlozima svoje reakcije.

- Nisam ljut zbog gola jer treba imati ‘onu stvar’ pa zabiti tako. Nešto drugo je u pitanju - rekao je kratko Kelava. Što god bio razlog sukoba, on je izglađen ispred svlačionica gdje se dvojac zagrlio i zakopao “ratnu sjekiru”.

- Nema zle krvi. Ipak smo mi suigrači - zaključio je priču Krama koji je zabio u četiri utakmice u nizu (računajući i reprezentaciju). Nastavak serije nudi opciju povratka u Dinamo. A tamo će zasigurno Domagoj Antolić. Veznjak Lokomotive ponovno je odigrao dobru utakmicu. Povratak u “matično jato” spominjao se kao opcija već ovoga ljeta, ali u Maksimiru su procijenili kako je bolje da igra u Lokomotivi još neko vrijeme.

Što se utakmice tiče, Dinamo je u ranoj fazi preko Rukavine i Vide stigao do 2-0, dok je rezultat smanjio Kramarić iz penala. Leko i dalje ‘out’

Rijetko kada se Dinamo može žaliti na suđenje u HNL-u, ali u subotu se, eto, i to dogodilo. Fran Jović pokazao je dozu hrabrosti s obzirom na to da je Lokomotivi dosudio kazneni udarac, a Dinamu poništio regularan gol Luisa Ibaneza iz slobodnog udarca. Razlog je pronašao u zaleđu Vide, ali TV kamera ga je demantirala.

Dinamo je potvrdio pobjedu preko Sammira iz kaznenog udarca. Bio je to osmi gol filha u HNL-u...

Pobjedu suigrača iz predsjedničke lože pratio i Jerko Leko. Pričalo se po Maksimiru da je donedavni kapetan već odradio razgovor s gazdom kluba, ali izgleda da je Leko do daljnjeg otpisan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:21