JE LI SVE GOTOVO?

Marca već traži broj Modriću na dresu Reala: 'Karizmatični Hrvat će dobiti Kakinu osmicu'

    AUTOR:
    • Sportske novosti

  • OBJAVLJENO:
  • 02.07.2012. u 12:54

Priča o dolasku hrvatskog nogometaša Luke Modrića u madridski Real ne prestaje, a Marca je u ponedjeljak otišla i korak dalje u svemu, tražeći broj na dresu koji će Luka imati po dolasku na Santiago Bernabeu...

Zapitala se Marca "koji će broj na dresu imati karizmatični Hrvat kada dođe u Real", te je odmah navela da veznjak neće moći nastaviti s tradicijom nošenja broja 14 ili 10.

Broj 14 je Modrić nosio na početku svoje karijere u zagrebačkom Dinamu, kao i u londonskom Tottenhamu, dok je broj 10 za njega rezevriran u reprezentativnim nastupima. No, oba ta broja su okupirana u Realu i neće se dogoditi da se Modriću oslobodi put do njih ovog ljeta. Naime, broj 14 nosi Xabi Alonso, a desetka stoji na leđima Nijemca Mesuta Özila.

Marca je tako krenula u potragu za brojem, te je najavila da postoji mogućnost odijevanja dresa s brojem 8. Njega, pak, u ovom trenutku drži Brazilac Kaka, no Marca navodi da je moguć odlazak Brazilca tijekom ovog ljeta. Upustila se Marca u predviđanje da bi se u jedno mogli stopiti Modrić i broj 23. Navodi i da bi taj broj donekle mogao biti teret Modriću jer se nikada u povijesti ovog kluba nije neki dres prodavao u toliko mjeri kao broj 23 dok ga je na leđima imao - David Beckham.

Kako god, po pisanju ovog članka dade se iščitati kako je onaj važniji dio između Reala i Modrića već obavljen. Preostale su "trivijalnosti", kao što je spomenuto traženje - broja na dresu.

Izdvajamo