NOVI REPOVI

NAKON DRAME U KRANJČEVIĆEVOJ OPET SE PRIČA O SUĐENJU Riječani protestirali i žestoko napali disciplinskog suca

 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Rijeka je neokrznuta prošla kroz teško iskušenje u Kranjčevićevoj ulici u sklopu 31. kola HNL-a. Tri boda protiv Lokomotive sjajna su najava za derbi s Dinamo na Rujevici koji bi mogao riješiti pitanje naslova prvaka. Do pobjede su nogometaši Matjaža Keka stigli zahvaljujući golu Gavranovića u 68. minuti te uz silnu dozu sreće. Naime, kod 0-0 Marić je promašio kazneni udarac za Lokomotivu…

- Teška, ali važna pobjeda za nas. Zaslužili smo te bodove, iako je na obje strane bilo prilika. Teško je bilo zadržati koncentraciju, ali najvažnije je da smo i peti put pobijedili Lokomotivu i navijačima ispisali pravu pozivnicu za utorak na Rujevici. Dinamo je za nas veliki izazov i motiv - rekao je Kek na kraju utakmice, poslije koje će se ponovno pričati o suđenju.

Izgleda da su bili u pravu oni koji su na vrijeme upozorili da nije bilo logično delegirati suca iz Zaprešića u ovako važnoj utakmici. Iako se s tribina činilo da je Matoc držao uzde u svojim rukama, Riječani tvrde kako će nas 'Oko sokolovo' demantirati.

- Iz poštovanja prema nogometu i zbog dogovora s klupskim čelnicima, ne bih komentirao suđenje - bio je jasan Kek.

Za razliku od njega, Mance očito nema takav dogovor jer je nastavak protesta slijedio nakon utakmice kada se verbalno okomio na Sašu Pavličića Bekića, disciplinskog suca.

- Dok je ovakvih kao vi, nogomet nam ide prema dolje - unio se Mance HNS-ovom disciplincu u lice koji je pokušao smiriti situaciju.

- Ovo je ružno što govorite - replicirao mu je Pavličić Bekić, ali Mance je ostao ustrajan. I u tome je pretjerao kao i puno puta do sada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:55