NAJSKUPLJI IZLAZAK

Sammir: Kazna me šokirala, ipak se tu radi o ogromnom novcu

Bio sam iznenađen, šokiran, ipak se radi o ogromnom novcu. Međutim, neću se žaliti, kriv sam, napravio sam grešku i platit ću - rekao je Sammir nakon Splita
 CROPIX

Dobio je Sammir protiv Splita 45 minuta, ušao je na poluvremenu kod 0:2, i bilo je zanimljivo vidjeti kako će ga dočekati maksimirska publika nakon najnovijeg incidenta.

Nisu mu zviždali, a on je bio motiviran, želio je dokazati da još zna igrati nogomet. I bio je jedan od ključnih igrača u preokretu, svjestan toga, nakon susreta "nabacio" je smiješak. Rijedak svijetli trenutak u crnoj rupi u koju je upao. "Žalosno je da se nakon šest godina moram nekome dokazivati", prvo je što je rekao nakon utakmice. Tema razgovora bila je, jasno, i kazna od 270.000 eura koju mu je odrezao Zdravko Mamić.

- Bio sam iznenađen, šokiran, ipak se radi o ogromnom novcu. Međutim, neću se žaliti, kriv sam, napravio sam grešku i platit ću - rekao je Sammir, kojemu se polako vraća optimizam.

Pogotovo kad su u pitanju europske ambicije...

- Ma, ulazimo u Ligu prvaka, 100 posto, kažem vam. Želim igrati Ligu prvaka s Dinamom! Znate, ja volim Dinamo svim srcem, dajem uvijek sve od sebe, nije to nikad bilo upitno. Nije da ne bih volio otići u neki jači klub, ali, realno, nema sad za mene nijedne ponude, ostat ću ovdje. I neću biti tužan, uživat ću u još jednoj Ligi prvaka s Dinamom, to nije sporno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:35