VAHA ĆE POLUDITI

Sammir opet 'ružio', a prijašnji izlazak ga koštao 20.000 eura!

Dvije kazne zbog noćnih izlazaka (10 i 20 tisuća eura) očito nisu imale utjecaja na Brazilca, tako da je Sammir i dalje česti gost zagrebačkih noćnih klubova
 Drago Sopta / Cropix

Vahid Halilhodžić neće javno obznaniti kaznu Sammiru zbog noćnog izlaska i nedolaska na trening. To nam je jučer kazala glasnogovornica Modrih Morana Đurčević.

- Za nas je taj slučaj završen. Trener Vahid Halilhodžić je kazao kako će Sammir biti kažnjen s većom novčanom svotom nego što je to bilo kod prijašnjeg kršenja pravilnika, pa nema nikakvog razloga dodatno razvlačiti priču - kazala je Đurčević.

Ako znamo da je za noćni izlazak s Cufreom, Ibanezom i Calellom, Brazilac kažnjen sa 10 tisuća eura, može se očekivati da će zbog recidiva Sammir zaraditi kaznu od 20.000 eura. Pospanom Sammiru neće biti problem platiti kaznu s obzirom na 350.000 eura godišnje zarade.

Sammir opet ružio

Dinamov Brazilac Sammir i dalje se ponaša kao da mu je cilj što prije pobjeći iz Zagreba. Dvije kazne zbog noćnih izlazaka očito nisu imale utjecaja na njega, tako da je Sammir i dalje česti gost zagrebačkih noćnih klubova, piše 24 sata . Brazilac je viđen, ali i fotografiran, u zagrebačkom klubu Shamballa koji je napustio oko 2 sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:57