OTVORENI ZA PONUDE

SPREMA SE VELIKO LJETNO ČIŠĆENJE Real osim Kovačića tjera još osmoricu poznatih imena! Evo i kojih

 Juan Manuel Serrano Arce / Getty

Izgleda kako će Real Madrid ovog ljeta doživjeti velike rekonstrukcije. U sezoni u kojoj će vrlo vjerojatno završiti bez trofeja, Madriđani su primorani učiniti neke promjene kako bi iduće sezone ponovno bili pravi konkurent Barceloni.

Posljednji veliki udarac Real je doživio u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Wolfsburga u Njemačkoj (2:0). Već duže vrijeme spominje se odlazak našeg Matea Kovačića koji se nije uspio nametnuti bivšem treneru 'kraljevskog kluba' Rafi Benitezu, a ista priča nastavila se i dolaskom legendarnog Zinedinea Zidanea. Kako prenosi španjsolski Fichajes, 'kraljevi' su spremni, osim za Kovačića, spremni saslušati i ponude za Pepea, Casemira, Danila, Sergija Ramosa, Jamesa Rodrigueza, Isca, Tonija Kroosa, ali i Cristiana Ronalda.

Ronaldu obveze prema 'Kraljevskom klubu' završavaju 2018. godine, a potom bi preselio u Major League Soccer. Prema pisanju Sports Illustrateda CR7 obožava LA i u tom gradu bi želio živjeti.

Ronaldo je od 2009. član ' Los Blancosa kada je za rekordnih 94 milijuna eura stigao iz Manchester Uniteda. U Realom dresu je u 292 utakmice zabio 302 gola. S Realom je osvojio Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo, dva Kupa Kralja, španjolski Superkup, europski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo. Tri puta je osvojio nagradu za najboljeg nogometaša

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:25