VELIČANSTVENA ATMOSFERA

VIDEO: JUTARNJI S NAVIJAČIMA U SREDIŠTU ZAGREBA Prizori od kojih ćete se naježiti, pogledajte eksploziju oduševljenja nakon što je pao prvi gol

 

Veliki sraz nogometnih reprezentacija Hrvatske i Argentine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, u kojem su Vatreni ostvarili maestralnu pobjedu 3-0, diljem Lijepe naše pratio se na otvorenom: na ulicama, trgovima i terasama brojnih ugostiteljskih objekata u praktički svakom mjestu u državi.

Među najposjećenijim lokacijama svakako je bila ona na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, na kojemu je bio postavljen veliki videozid, a atmosferu među sjajno raspoloženim navijačima ondje je zabilježila i ekipa Jutarnjeg.

- Što da vam kažem? Najjača smo država na svijetu! 3-0 Argentinu... Ma dajte, nemam više riječi, kazao nam je jedan od navijača neposredno nakon posljednjeg sučeva zvižduka.

- Fenomenalno, odlično, nezaboravno! Bili smo tu prije 20 godina u ovo vrijeme kada smo Njemačku tukli 3-0, prisjetio se drugi navijač.

- Ovo je nešto najljepše na svijetu. Javio mi se prijatelj iz Argentine i srce nam puca, ispričala je jedna navijačica.

- Postoji velika šansa da postanemo prvaci, pogotovo nakon ovako dobre utakmice, prognozirao je jedan navijač.

U našoj videoreportaži pogledajte kako je to izgledalo tijekom i nakon utakmice koja se pratila na središnjem zagrebačkom trgu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:14