BEZ IMALO PAMETI

VIDEO: Rasistički ispad srpskog trenera u Sloveniji! Igrača sramotno izvrijeđao zbog boje kože

 Screenshot: Youtube

Aktualni trener nogometaša ljubljanske Olimpije Marko Nikolić imao je težak rasistički ispad prošlog vikenda u prvenstvenoj utakmici protiv Zavrča.

Naime, on je svog igrača, Nigerijca Blessinga Elekea nazvao 'crnim idiotom', prenose slovenski mediji.

Olimpija je u sudačkoj nadoknadi autogolom Antića, u akciji kojoj je prema golu pucao upravo Eleke, izjednačila na 1:1, a ovaj je nakon gola išao proslaviti s navijačima. Nikoliću, bivšem treneru Partizana, takav se potez nije svidio i nazvao je Nigerijca 'crnim idiotom'.

Trener je smatrao da nema vremena za gubljenje i da loptu čim prije treba staviti na centar da se igra nastavi i možda zabije pobjednički gol, pa mu se takav potez Elekea nije svidio.

Nakon incidenta iz Olimpije se nisu oglasili, a slovenski mediji nagađaju kako bi Nikolić zbog spomeutog incidenta mogao dobiti otkaz.

Inače, sama utakmica između prvoplasirane Olimpije i petoplasiranog Zavrča završila je podjelom bodova 1:1.

SPORNI POVIK OLIMPIJINOG TRENERA MOŽETE ČUTI NA 1:45

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:23