LIJEPE RIJEČI

SRPSKA ATLETIČARKA NAHVALILA HRVATICU 'Ako mi je s nekim čast popiti kavu, to je Blanka Vlašić!'

'Sa svojim suparnicama imam odličan odnos, s nekoliko njih se privatno družim, ali ako mi je čast ponekad popiti s nekim kavu, onda je to sigurno Blanka Vlašić'
 AFP

U noći sa srijede na četvrtak po hrvatskom vremenu (3.35) u Ptičjem gnijezdu nastupit će i posljednji hrvatski aduti, skakačice u vis Blanka Vlašić i Ana Šimić.

O dvostrukoj svjetskoj prvakinji i najboljoj atletičarki svijeta 2010. godine oglasila se i najbolja srbijanska atletičarka Ivana Španović tijekom intervjua u kojem su pitanja postavljali neki od najboljih sportaša Srbije.

Jedna od kandidatkinja za medalju u skoku u dalj (brončana na prošlom SP-u) Blanku je spomenula u odgovoru na pitanje kapetana vaterpolske reprezentacije Živka Kocića kojeg je zanimalo s kojom zvijezdom svjetske atletike Ivana ima najbolji odnos.

- Imala sam priliku vidjeti sve zvijezde današnje atletike na natjecanjima, a zvijezde starijih generacija s velikim sam zadovoljstvom upoznavala na dodjelama medalja ili konferencijama za novinare. Sa svojim suparnicama imam odličan odnos, s nekoliko njih se privatno družim, ali ako mi je čast ponekad popiti s nekim kavu, onda je to sigurno Blanka Vlašić - odgovorila je Španović u intervjuu za Red Bull.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:23