ŽUTA MINUTA

Andy Murray izgubio je živce i gađao suca! Evo kako je slavni Britanac potpuno poludio

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 17.04.2016. u 12:35

U polufinalu ATP Turnira u Monte Carlu u meču između Rafaela Nadala i Andyja Murrayja britanski tenisač u nekoliko je navrata u potpunosti izgubio živce.

Murray je tijekom meča u nekoliko navrata vodio ugodne razgovore sa sucem Damienom Dumusoisom, a u jednom je trenutku vidno iznerviran ispalio par loptica u njegovom pravcu, dok je ovaj sišao sa svog stolca da bi provjerio jedan trag.

Nisu to bili 'projektili' i Murray zapravo nije suca želio pogoditi, ali Britanac je bio vidno iznerviran.

"Nemaš nimalo poštovanja prema onome što radim. Ok ako se ne slažeš s nekom odlukom, ali da me ne poštuješ", komentirao je u jednom trenutku sudac Dumusois.

U meču je inače Nadal slavio sa 2-6, 6-4, 6-2 i izborio svoje jubilarno stoto finale u kojem će igrati protiv Gaela Monfilsa.

 

ako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo