SVE ZA POPULARNOST

I ona hoće u fotelju: Seksipilna Nives Celzijus kandidirat će se za gradonačelnicu!

 Boris Kovačev/CROPIX

Seksepilna starleta Nives Celzijus neprestano iznenađuje svojim vrućim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, a sada je odlučila napravit korak dalje i potpuno nas šokirat. Nives je odlučila zaplivati u političkim vodama!

- Politika me nikad nije ni najmanje interesirala i još uvijek zapravo na pomisao na politiku onako ostanem bez teksta. Nekoliko godina unazad moji poslovni suradnici nagovaraju me na tako jedan pothvat i onda je počeo taj pritisak sa svih strana. Toliko su se duboko bacili na to nagovaranje da su počeli razgovarati sa građanima, malo skupljat mi neku podršku i zapravo ukazivat mi na to kako jedno takvo zanimanje i podrška postoji, izjavila je Nives za Red Carpet.

Naime, Nives će se na sljedećim lokalnim izborima kandidirati za gradnočalenicu jednog grada, a koji je to grad za sada još uvijek drži u tajnosti.

- Ako može Kim Kardashian možda bi mogla i ja, pošto smo ovako vizualno slične, izjavila je Nives.

Na pitanje zašto bi baš za nju glasali građani odgovorila je: - Ono što ljudi vole kod mene je neka ljudskost, iskrenost, dobrota, jako sam suosjećajna.

Nives trenutačno završava pregovore oko ekranizacije svoje knjige 'Gola istina' u kojoj će navodno glumiti samu sebe.

Iako je njezina knjiga 'Gola istina' bila najprodavanija knjiga godine, Nives njome ipak nije posebno profitirala.

- Najveću zaradu sam ostvarila udajom, tu sam najviše profitirala, rekla je Nives za Red Carpet, te dodala kako se suprug Dino Drpić na njezine planove samo nasmijao te tvrdi kako je on ne shvaća dovoljno ozbiljno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 06:27