TV ZVIJEZDA

'CLARKSONA ZA PREMIJERA' Voditelj 'Top Geara' najavio da će se kandidirati na izborima pa ispalio: 'Bio sam pijan'

Njegova poruka ne Twitteru prenesena je 4000 puta, a to je učinio i John Presscot, nekadašnji zamjenik premijera u laburističkoj vladi.

Jeremy Clarkson, voditelj popularne emisije BBC-ja Top Gear, napisao je na svom Twitter profilu kako će se kandidirati na idućim parlamentarnim izborima, a nakon što je zaprijetio kako će se suprotstaviti čelniku laburista Edu Mllibandu, poslije se predomislio i najavio izborni izazov čelniku Liberalnih demokrata Nicku Cleggu.

Clarkson je na Twitteru napisao kako razmišlja kandidirati se u svom rodnom gradu Doncasteru, čije zastupničko mjesto sada drži Milliband.

"Što mislite o tome?", upitao je jedan od najplaćenijih voditelja u povijesti BBC-ja na svom profilu.

Kasnije je izjavio kako je bio pijan, te da je napisao Doncaster, a zapravo je mislio na Sheffield Hallam, izbornu jedinicu koju trenutačno drži čelnik LibDema Nick Clegg.

Nakon njegovih političkih provokacija na interenetu odmah je nastala Facebook grupa po imenu "Jeremyja Clarksona za premijera". Njegova poruka ne Twitteru prenesena je 4000 puta, a to je učinio i John Presscot, nekadašnji zamjenik premijera u laburističkoj vladi.

Inače Clarkson je dobar prijatelj britanskog konzervativnog premijera Davida Camerona, a dobar je i s londonskim gradonačelnikom Borisom Johnsonom, također torijevcem, koji mu je u svojoj kolumni poručio da se treba kandidirati, ali ne protiv Millibanda koji će ga sigurno pobijediti, nego protiv Clegga koji je i onako sve nepopularniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:29