StoryEditor
HUMANITARNA AKCIJA

FOTO: DANIJELA PJESMOM UVESELILA ŠTIĆENIKE GOLJAKA Prikupljene donacije pomoći će u opremanju njihovih prostorija

 Foto: Select PR

Prekrasna predbožićna bajka Danijele Martinović otpjevana u crkvi u sv. Kvirina u Zagrebu razveselila je štićenike centra za odgoj i obrazovanje Goljak.

Župljani crkve svojim su dolaskom i donacijama pomogli na način da će se prikupljena sredstva uložiti u opremanje prostorija u kojima borave te im olakšati svakodnevni boravak u centru.

“Najvažnije od svega su dojmovi štićenika bolnice Goljak kojima su srce i večer bili ispunjeni. Rijetki su trenuci posvećeni samo njima a da to nije terapija ili rehabilitacija, već darivanje ljubavi. Danijela je u tome uspjela i svoju ulogu pretočila u emocije koje je nesebično darovala onima kojima je to najpotrebnije.“ – izjavila je Valentina Brzović Rajić iz centra za odgoj i obrazovanje Goljak te dodala “Dio sredstava je prikupljen iako akcija traje do Božića, a uplate na račun i dalje stižu pa se nadamo cjelokupnom iznosu za izradu kuhinjice prilagođene djeci oboljeloj od cerebralne paralize.”

Božićne pjesme u akustičnoj izvedbi Danijele razveselile su brojne župljane koji su crkvu ispunili do posljednjeg mjesta i ponijeti zajedničkim emocijama zapjevali i zaplesali. Prosinac, mjesec darivanja za ove mališane započeo je jednom lijepom gestom koju je uz župu organizirao i sam centar Goljak.

Danijela Martinović svojim će angažmanom kroz cijelu 2016. godinu zajedno s partnerima kroz brojne akcije pomagati centru a sve kako bi centru osigurali kvalitetnije i sretnije sutra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. kolovoz 2020 17:40