TAJANSTVENA JELENA

I ROZGA IMA SVOJEGA BRADA PITTA! Splitska pjevačica objavila fotografiju na kojoj grli zgodnog plavušana, svi se pitaju: Je li to njezina nova ljubav?

 
 INSTAGRAM

Objava na Instagramu, koja nije popraćena objašnjenjem, često zbuni pratitelje, a još kad je u pitanju predstavljanje nepoznatog, ali itekako naočitog mladića, jasno je da će uslijediti pitanja.

Jelena Rozga napravila je baš to - naime, objavila je fotografiju na kojoj vrlo prisno pozira s tajanstvenim momkom, ali obožavatelji su ostali zakinuti za najvažniju informaciju, piše Slobodna Dalmacija.

- Nova ljubav ili novi spot? - pitali su se mnogi.

Dok se nije ponudio netko tko bi rasvijetlio situaciju i eventualno otkrio ime mladića, mnogi su se fokusirali na Jelenin novi imidž - s kosom u pletenici, crvenim ružem i majicom u ljetnom điru, pjevačica, složili su se pratitelji, zbilja izgleda senzacionalno.

No u jednom trenutku divljenje Splićanki zaustavila je jedna obožavateljica.

- Filip Palčić! - napisala je dotična nakon što je na fotografiji prepoznala misterioznog dečka u Rozginu društvu. Riječ je o domaćem glumcu kojega su mediji svojedobno prozvali "hrvatskim Bradom Pittom". Naime, Filipa je hrvatska publika imala prilike gledati u TV seriji "Tajne", a otkad se pojavio na malim ekranima, prati ga ova laskava titula, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:33