REDAKCIJSKA LJUBAV

JASNO ODVOJILI PRIVATNI ŽIVOT OD POSLA Čak ni kolege nisu primijetili kad je točno zaiskrilo između televizijske urednice i sportskog novinara RTL-a

Mojmira Pastorčić, Marko Vargek
 Boris Kovacev, Ronald Gorsic / CROPIX

S obzirom da većinu vremena provode na radnom mjestu, ni ne čudi što su se Mojmira Pastorčić i Marko Vargek zbližili. Ljubav između svestrane urednice i novinarke "RTL Direkta" i sportskog novinara započela je još prije četiri godine, no profesionalnim stavom ovo dvoje kolega dugo je uspjelo svoju ljubav držati podalje od medija i javnosti, piše Tportal.hr.

Naime, oni su samo još jedan u nizu parova koje je spojilo radno mjesto - uz kolege Damiru Gregoret i Igora Bobića te Ivonu Hemen i Ivana Vrdoljaka, Mojmira i Marko treća su ljubav koje se rodila na RTL televiziji.

Za vezu voditeljice i urednice "RTL Direkta" te sportskog novinara javnost je doznala još 2016., ali par o tom segmentu privatnog života nikad nije javno govorio.

- Nemam interesa za to da se objavljujem i pojavljujem te da budem važna. Voljela bih da ljudi ne znaju što radim, ali ne mogu reći da je to baš istina - izjavila je svojedobno Pastorčić, dok je na temu ljubavi s Vargekom samo kratko komentirala: "Marko je novinar i voditelj, pa kad u 23.30 sati dođem doma izbezumljena, točno razumije što mi je u glavi".

Inače, oboje su strastveni ljubitelji putovanja i kad god im obveze to dopuštaju, par odlazi na neku novu, još neistraženu destinaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:12