SRETNA VIJEST ZA GLUMAČKI PAR

SUPRUGA 'TAJNOG AGENTA 007' ČEKA BEBU NA PRAGU 49.! Donedavno nije planirala širiti obitelj, ali sad se veseli prinovi: 'Ova trudnoća je čudo!'

Rachel Weisz i Daniel Craig
 Getty Images

Kad su joj novinari New York Timesa komplimentirali kako u posljednje vrijeme "zrači posebnim sjajem", Rachel Weisz otkrila im je koji je pravi razlog njezina nikad boljega izgleda - naime, suprug Daniel Craig (50) i ona dobit će prvo dijete, prenio je u četvrtak britanski The Mirror.

- Muž i ja smo presretni! Uskoro će se vidjeti i trbuščić! Stiže nam naš mali čovjek i ne može dočekati da upoznamo nju ili njega! Ova trudnoća pravo je čudo! - izjavila je engleska glumica i oskarovka, koja je prošli mjesec napunila 48 godina.

Inače, Weisz iz veze s redateljem Darrenom Aronofskyjem (49) već ima sina Henryja (11), a Craig je s bivšom suprugom Fionom Loudon (50), također glumicom, dobio kćer Ellu (25).

Rachel je prije šest godina u jednom intervjuu izjavila kako ne planira imati djecu s Danielom, ali također je dodala "nikad ne reci nikad".

- Majčinstvo me zbilja ispunilo, osjećam se zadovoljnije i smirenije, iako sam se u početku bojala kako ću se snaći u toj novoj životnoj ulozi. Ispalo je okej, zapravo, puno bolje nego što sam očekivala - rekla je tad glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:08