'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO'

VIDEO: 'BAŠ SMO TI SE NASMIJALI K'O TELCI!' Miljenik publike Drele u sebi otkrio gorostasnu gracioznost Ljupke Dimitrovske i oduševio žiri

 
 Nova TV

Pobjednica četvrte epizode showa "Tvoje lice zvuči poznato" je Ana Vilenica, koja je maestralno izvela hit "Smells Like Teen Spirit" benda Nirvana. Utjelovila je Kurta Cobaina, a transformacijom u legendarnog buntovnika osvojila je glasove žirija, ali i kolega.

Vilenica je poslije nastupa dobila puno poruka i čestitki, no nisu baš svi bili oduševljeni - naime, njezin sin Dujam imao je zanimljivu opasku.

- Nije mogao ići spavati dok nije pogledao mamu! Nije mu se svidjela moja preobrazba pa mi je rekao: 'Mama, skoro sam počeo povraćati kad sam te vidio' - smije se glumica, a prenosi Dnevnik.hr. Petogodišnji Dujam je, čini se, ipak više naviknuo gledati Aninu nježnu i krhku verziju.

Nova TV
Ana Vilenica kao Kurt Cobain

- Imala si taj njegov podrapan seksi glas, tu žestoku emociju... Bila si fantastična, bravo! - pohvalila ju je Nives Celzijus.

Zahvaljujući glumičinoj pobjedi, Nova TV donirat će 10.000 kuna udruzi "Mogu sve" iz Zagreba.

Katarina Baban transformirala se u Jelenu Rozgu, otpjevavši čak dvije pjesme poznate glazbenice - "Gospe moja" i "Dobitna kombinacija". I sama Rozga ju je pohvalila:

- Saša (Lozar), žao mi je. Do sad si bio najbolja Rozga, ali Katarina je rasturila! - komentirala je Splićanka.

Mario Petreković zaključio je kako Jelena i Katarina izgledaju poput blizanki, a Nives Celzijus dodala je kako je znala da je glumica idealna kandidatkinja za ovu transformaciju:

- Plašila sam se samo kako će to vokalno zvučati zato što Jelenin glas nije lako skinuti. Ti si to uspjela i imala si tu njezinu prekrasnu boju. Svaka ti čast!

Damir Poljičak imao je posebno težak zadatak, otpjevati pjesmu "Fantasy" glazbene dive Mariah Carey.

- To nije bila Mariah Carey, nego Mario Kerić! Bilo je momenata gdje si zapravo bio Mariah Scary! Zabavno i smiješno - komentirao je žiri, koji se, gledajući Damirov nastup, nasmijao do suza.

Pjesmu "Ta tvoja barka mala" izveo je Davor Dretar Drele u ulozi Ljupke Dimitrovske.

- Sad sam siguran da je Drele miljenik publike! Imao si gorostasnu gracioznost. Možda najsmješniji nastup večeras - rekao je Kedžo, a Saša se pridružio čestitkama: "Baš smo se nasmijali k'o telci. To je bilo kak' je i trebalo biti".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:56