VRUĆI PROGRAM UŽIVO

VIDEO: NIVES I MIŠERIĆ U MOKRIM MAJICAMA Bezazlena igra pretvorila se u rat vodom, nitko se nije bunio: 'I ja bih se prskala s Nives!'

 Screenshot

Dan nakon što je pobijedila u finalu četvrte sezone zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato', Nives Celzijus gostovala je u eteru Otvorenog radija.

Seksepilna pjevačica i voditeljica Ivana Mišerić, koja se također natjecala u showu, zaigrale su igru 'Drži vodu dok vijesti ne odu' - obje su morale što dulje zadržati gutljaj vode u ustima, a Nives je, u slučaju pobjede, zahtijevala i nagradu - poljubac, nebitno od koga, u obzir su, rekla je, dolazili i muškarac i žena.

- Dečki me teško mogu nasmijati - upozorila je Nives radijskog voditelja koji je bio zadužen za čitanje vijesti. Nakon nekog vremena, pjevačica je ipak posustala, a u vrućoj igrici brzo joj se pridružila i Ivana. Djevojke su se počele polijevati vodom, a na radost slušatelja i korisnika Facebooka, na kojem se sve prenosilo uživo, nisu izostali ni škakljivi komentari.

- Nije ugodno imati puna usta duže od minute - ispalila je Nives, a poslije je čak i zaprijetila kolegici iz showa: 'Rekla si da si htjela izmjenjivati sline sa mnom, eto ti sad'.

Publici njihov mali performans nije nimalo smetao.

- Hoćete mene zaposliti na tom radiju? I ja bih se prskala s Nives - komentirali su.

Najdraži moji, pobijedila sam ❤Ne moram vam reći da ja nikad u životu, ni u čemu što mi je doista bilo važno, nisam pobijedila (ne računamo "Čovječe ne ljuti se") Obuzeo me toliko neobičan osjećaj da sam ostala bez teksta, što se i dalo primijetiti u izvedbi pobjedničke pjesme. Samo sam razmišljala na toj pozornici kako moram nazvat djecu i javit da je mamica pobijedila, znajući koliko će biti ponosni. Pomislila sam da ne postoji ljepša pobjeda. Ipak danas gledajući emisiju, pomislila sam: " A šta ako gledatelji ne misle isto ?" Ne bi bilo prvi put. Ove sezone dosta su se razilazila mišljenja žirija i publike. Večeras ste mi vi, gledatelji, omogućili nešto više od pobjede. Gledajući vaše glasove i uvjerljivu prednost, večeras ste mi omogućili da postanem najsretnija žena u Hrvatskoj, bar na kratko. Od početka sezone Tvoje lice zvuči poznato, bodrili ste me, ljutili se kad ste mislili da su nepravedni prema meni, bili ste mi vjetar u leđa i zbog vas sam počela vjerovati da ja to mogu. Prvi put sam se osjećala u potpunosti ponosna jer sam znala da imam vas, meni nepoznate ljude koji me vole, vesele se, ljute, a poneki i zaplaču zbog mene. Sretna sam kad vidim koliko se radujete. Pišem vam iskreno do suza: Ovo večeras je naša pobjeda! I hvala vam što ste mi pomagali. Volim vas ❤ #TLZPhr #UdrugaDebra

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:09